Mirela Roșu

  Mirela a flirtat toata viața ei cu DANSUL, inca din copilarie, când a avut contact cu acesta in familia sa. Mai intai, a avut sansa sa invete dansuri populare traditionale romanesti, apoi a urmat lectii de balet timp de 2 ani si alte tipuri de dansuri.

Desi a renuntat la dans si a inceput sa se dedice profesiei pe care si-a ales-o, ea a pastrat mereu in suflet placerea dansului si si-a dorit ca intr-o buna zi sa imbratiseze iar aceasta pasiune si acest lucru s-a intamplat cand a descoperit Tangoul Argentinian in anul 2012.

Alaturi de partenerul ei de dans, Giorgio Panico, ea a fondat Urquiza-Scoala de Tango Argentinian in 2016, predand Tangoul traditional conform cu Metodei Efecto Mariposita, dezvoltata de Carolina Bonaventura in Mariposita de San Telmo Tango Academy din Buenos Aires, Argentina.

Implicata in activitatea Asociatiei PRO BUFTEA MODERNA, ea a participat direct si indirect la organizarea si sustinerea de evenimente de Tango desfasurate de aceasta asociatie in perioada 2013-2016. Pentru Mirela, asa cum spune ea "Tangoul Argentinian este o lectie de viata in general si despre rabdare, incredere, pasiune in special! "